fbpx
speed dating Romania

7 motive pentru care să participi la un eveniment de Speed Dating

Despre speed dating

Deşi trăim într-o perioadă atât de dezvoltată tehnologic şi cu nenumărate aplicaţii de dating la îndemâna noastră, studiile arată ca tot mai mulţi oameni se simt singuri sau îşi fac griji de viitor privind relaţiile de cuplu.

O soluţie reală pentru a încuraja întâlnirea de oameni noi o reprezintă întâlnirile organizate de tip “speed dating”, populare în cele mai multe din oraşele mari ale lumii.
Acest concept presupune o serie de întâlniri rapide de maximum 10 minute de persoană, sub formă de rotaţie pentru fiecare participant cu participanţii din sexul opus. Toate evenimentele sunt organizate cu o selectie preliminara si sunt moderate de organizatori la fata locului.
Scopul este ca în maximum două ore să cunoaşti suficiente persoane încât să poţi să decizi cu cine vei vrea să îţi programezi întâlnirile mai departe.

Printre principalele motive pentru care îţi recomandăm să participi la un eveniment de speed dating, amintim:

1) Un mod foarte simplu de a întâlni multe persoane noi pentru diferite aşteptări

Pentru a evita riscul unei întâlniri neplăcute sau cu aşteptări diferite, evenimentele noastre de speed dating asigură selecţia membrilor fiecărui eveniment, în funcţie de profil şi aşteptări, mărind drastic șansele de a găsi persoanele potrivite pentru tine.

Unele persoane vor veni să îşi caute jumătatea, unele să îşi facă prieteni iar unii doar de socializare, iar rolul nostru este să punem cât mai multe persoane cu interese similare laolaltă. Suntem singura platformă de dating în România care pune accent pe selecţia şi profilul membrilor pentru maximizarea aşteptărilor participanţilor.

2) Îmbunătățește-ți abilitățile de socializare

Având mai multe întâlniri rapide pe parcursul câtorva ore, veți ajunge să întâlniți mai multe tipuri de persoane cu personalități diferite. Acest lucru se va dovedi o oportunitate excelentă de a-ţi îmbunătăți abilităţile de socializare, de a ști mai bine pe ce să pui accentual în conversaţii, cum să spargi gheața și cum să te adaptezi fiecărei persoane.

De asemenea, celelalte persoane te pot inspira să dezbaţi subiecte și întrebări interesante, pe care le vei putea utiliza şi în alte întâlniri, şi îţi vor face procesul de socializare mai ușor și mai distractiv.

3) Economisirea timpului prețios

În multe studii de psihologie a fost dezvăluit faptul că în mai puțin de 30 de secunde, majoritatea oamenilor îşi fac o primă impresie care va rămâne valabilă şi mai târziu.

În acest fel, în cele 5-10 minute, precum în sesiunile noastre de speed dating, veți avea suficient timp să vă faceți o impresie exactă și să știți exact cu cine doriți să vă întâlniți sau nu mai târziu.

Prin exerciţiu, veți ajunge să vedeți dacă sentimentul este reciproc și vă veţi crește mult șansele de a şti mai bine cu ce persoane sunteţi compatibili,

4) E distractiv!

În timp ce unii oameni pot considera că întâlnirile cu persoane noi sunt stresante și consumă multă energie, vă promitem că făcându-le corect, este foarte distractiv!

De aceea, echipa noastră este acolo pentru voi, pentru a oferi ponturi utile participanţilor, pentru a aranja un decor primitor, pentru a selecta persoane cu interese similar și pentru a facilita discuţiile în direcţiile potrivite.

Trebuie doar să fii curios și deschis să asculţi, în timp ce întâlnești mulți oameni unici și interesanți!

5) Rupeți barierele prejudecăților

Mulți oameni cred că speed dating-ul poate fi superficial sau jenant, expunându-vă imaginea multor străini „ciudaţi” sau “plicticoşi”. Total fals!

În schimb, încercați să spargeți aceste bariere mentale și gândiți-vă că multă lume, la orice vârstă, este interesată să-și întâlnească sufletul pereche, să își facă prieteni noi sau să-și îmbunătățească abilitățile de socializare.
Așadar, există deja un interes comun între toți participanții, ceea ce va face din această experiență doar o oportunitate excelentă de a întâlni oamenii pe care chiar dorești să îi cunoşti.

6) Cunoașteți-vă mai bine

Nu numai că veți întâlni o diversitate de personalități și profiluri, dar evenimentele noastre de speed dating sunt ideale pentru descoperirea pe sine!

De câte ori v-ați întrebat de ce aveți nevoie sau căutați cu adevărat? Și de câte ori ați descoperit că răspunsul este diferit?

Acesta este motivul pentru care, deschizându-vă celorlalți și înțelegând ce caută alții, puteți fi surprins de ceea ce puteți afla despre voi. Veţi ști mai bine ce va face fericiţi și cu ce persoane rezonaţi mai bine, garantat!

7) Deveniți parte a unei comunități Smart de oameni interesanţi

Evenimentele noastre de întâlniri rapide sunt doar o parte dintre principalele evenimente ale comunității noastre de dating în România.

Noi organizăm diverse evenimente care promovează socializarea, dezvoltarea personală și inter conectivitatea membrilor, pentru relații de prietenie și relații de durată.
Ateliere, seminarii de coaching, excursii în afara orașului sau petreceri, sunt câteva dintre celelalte activităţi pe care le organizam în care comunitatea noastră, pentru a ne bucura de timpul liber în mod inteligent.

Dacă doriți să participați la evenimentele noastre sau să faceți parte din comunitatea Smart, vă invităm să consultați pagina noastră web și evenimentele săptămânale.

Sa facem datingul smart!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.