fbpx

Dezvoltare personală

Ateliere live & online de dezvoltare personală, 
echilibrare energetică, iubire, cunoașterea de sine și terapii alternative

atetlier dezvoltare personala echilibru

Despre

Cum ar fi să trăieşti autentic într-o lume în care viaţa se trăieşte în alb şi negru?

Să înţelegi mai bine mediul înconjurător, să fii mai prezent, mai fericit şi mai deschis către lume. Să îţi înţelegi fiinţa interioară, să fii în controlul emoţiilor şi energiilor tale.

Dacă şi tu îţi doreşti multiple schimbări în viaţa ta, începând cu interiorul tău, poţi apela cu încredere la colegă noastră, consilier pentru dezvoltare personală și spirituală, terapeut bowen, terapeut reiki, hipnpterapeut, cu o bogată experienţă în cabinet.

Vei primi sprijin să îţi colorezi viaţa, simplu, aşa cum simţi, Să fii sufletul liber care are curaj să pună toate culorile pe planşă vieţii sale. Să ai îndrăzneala de a fi exemplu şi pentru albul şi negrul din jurul tău.

Cum funcționează?

Poţi alege între evenimentele de grup planificate (vezi rubrica evenimente pe site), sesiuni unu la unu în cabinet sau online, poţi alege să participi la Atelierele de dezvoltare personală de o zi sau consultațiile de 1 la 1.

Oricare dintre acestea ar fi alegerea ta, vei învăţa să te exprimi mai bine, să arăţi îţi (re)găseşti frumuseţea interioară, bucuria de a trăi şi de a aprecia lucrurile din jurul tău, să înveţi să faci alegerile cele mai inspirate în fiecare moment al vieţii şi să resimţi o stare de echilibru.

Evenimentele de grup au tematici variabile, prestabilite, dar în sesiunile private tu alegi în ce direcţie vrei să meargă consultanţă. Terapeutul îţi este alături pentru a te susţine în procesul tău de echilibrare emoţională, mentală şi energetică, pe calea evoluţiei tale.

cum functioneaza terapia

Ateliere de grup
*tematici variabile*

☆ Evenimente publice de 2-3 ore cu tematici variate în funcție de eveniment
☆ Grupuri de maxim 15 de persoane
☆ Prezentate live, în săli de curs special amenajate
☆ Evenimente practice cuprinzând tehnici de lucru şi sfaturi concrete

Preț: 150 RON/atelier

Sesiuni de consultanță 1 la 1

Consultanță 1 la 1 pe dezvoltare personală:

☆ Ne cunoaştem într-o sesiune de 20 de minute online 1 la 1 în care vom discuta despre aşteptările tale şi stabilim un plan de lucru. Gratuit!
☆ Vei putea alege oricare din următoarele servicii:
1) Terapie Bowen – 80 lei / ședința
2) Iniţieri Reiki – 150 lei / ședința
3) Hipnoza – 210 lei / ședința
4) Consiliere spirituală & emoţională – 100 lei / ședința
☆ Poţi opta pentru a continua programul de dezvoltare personală unu la unu sau să îl continui în Atelierele specializate recurente

Prețul consultațiilor 1 la 1 variază între 80 lei și 210 lei / sesiune. 

Înregistrează-te