fbpx

Excursii de o zi - evenimente viitoare

Despre Excursii & tabere

Un alt prilej excelent pentru a-ţi face prieteni noi şi a te relaxa în natura îl reprezintă excursiile de o zi organizate de echipa Smart Dating România.

Fie că sunt retrageri de weekend în zone din afara oraşului, excursii de explorare, tabere tematice sau seminarii de dezvoltare personală, îţi garantăm experienţe deosebite şi de impact.

În cadrul excursiilor promovam interconectivitatea între participanți, libera exprimare și deschiderea către natură şi activităţi.
Ghizii excursiei vă vor însoţi pe întreaga durată a excursiilor, unde veţi primi toate informaţiile necesare şi facilităţile de drum pentru a evita orice grijă.

Transportul se poate efectua cu microbuz, autobuz sau maşini individuale, în funcţie de mărimea grupului fiecărei excursii de o zi.

Ce includem

Ghizi organizatori experiementați

Transport confortabil adaptat la grup

Itinerarii bine planificate

Surprize de grup

Bine de Știut

Datorită cererii mari pentru astfel de evenimente, vă recomandăm blocarea locurilor dvs. cât mai din timp, pentru a evita riscul de indisponibilitate.

După confirmarea rezervării, veţi primi contractul online şi veţi putea efectua plata excursiei prin transfer bancar sau plată cu cardul prin link-ul de plată.
Plata excursiilor se face integral, înainte cu cel puţin 12 ore fata de ora de plecare.

Cele mai multe excursii de o zi au traseul prestabilit şi comunicat în secţiunea evenimentului. Vă recomandăm să citiţi descrierea fiecărei excursii organizate, întrucât tematica şi activităţile incluse pot varia.

Cu toate acestea, organizatorii îşi rezervă dreptul să modifice structura excursiei, traseul său ordinea activităţilor, în cazul unor evenimente ce afectează calitatea excursiei sau siguranţa participanţilor. Orice modificare va fi anunțată în avans.