fbpx

Tururi de baruri & petreceri - evenimente viitoare

Despre tururi de baruri & petreceri

Dacă nu ai participat niciodată la un tur de baruri sau nu ai idee despre ce e vorba, acum ai ocazia ideală să descoperi!

Un concept atât de popular în afară, organizat şi în România de peste 5 ani de zile de către echipa noastră, acum disponibil publicului larg!

Vino la un tur de baruri să petreci cu o gaşcă de oameni necunoscuţi, sub îndrumarea unui ghid de petreceri care vă va duce în câteva locaţii superbe din Bucureşti. Vei avea totul pus la punct şi tot ce îţi va rămâne de făcut va fi să socializezi şi să petreci până la finalul serii.

Fiecare bar sau club este atent selecţionat pentru o experienţă socială variată şi plăcută. Vei beneficia de rezervări la mese, surprize spirtoase, jocuri, provocări şi ponturi despre evenimente şi locaţii bune de ştiut din Bucureşti. Şi asta nu e tot!

Pe lângă tururi de baruri, organizăm şi petreceri de sine stătătoare, de tip cocktail parties sau petreceri tematice (Halloween, Valentine’s Day etc), încât să te poţi bucura de orice sărbătoare sau trend social.

Şi evident, punem accent pe socializare, smart dating, networking şi bună dispoziţie. Până la urmă, despre asta este o comunitate.

Ce facem

Socializăm si petrecem in gașcă

Vizităm locaţii inedite şi de calitate

Avem rezervări & surprize în fiecare locaţie

Un ghid are grijă de toate detaliile

Cum arată