fbpx

Termeni și Condiții

Termeni şi condiţii

 

Vă rugăm să CITIȚI ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE. Utilizând ACEST SITE WEB, se aplica URMĂTORII TERMENI ȘI CONDIȚII:

 

Bine ați venit pe site-ul Smartdating.ro, care este deținut și operat de administratorii Smart Dating (Bucharest 2Night SRL).

Prezentul acord descrie termenii și condițiile aplicabile serviciilor disponibile prin intermediul acestui site, împreună cu accesul mobil sau pe tabletă al https://smartdating.ro.

 

Acest site vă este oferit condiționat de acceptarea dvs. fără modificarea tuturor termenilor, condițiilor și avizelor prezentate mai jos. Accesând sau utilizând acest Site în orice mod, sunteți de acord să fiți obligați prin prezentul acord. Vă rugăm să citiți cu atenție acordul. Acești termeni și condiții de utilizare pot fi schimbati de Smart Dating în viitor fără o notificare suplimentară și acceptarea implicita de către dvs. a noilor sau modificărilor.
In plus, acești termeni și condiții se aplică exclusiv accesului dvs. și utilizării site-ului dvs. și nu modifică în niciun fel termenii sau condițiile oricărui alt acord pe care îl puteți avea cu Smart Dating pentru produse, servicii, formulare sau plati.

 

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că Smart Dating colectează datele personale în vederea organizarii evenimentelor cat mai calitative pentru membrii, cât şi pentru expedierea newsletter-ului și a propriilor materiale promotionale si informative.

Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului https://smartdating.ro vă dați acordul expres implicit ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către Bucharest 2Night SRL și ulterior arhivate în servere securizate si confidentiale.

Smart Dating poate prelucra și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră, pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități care, în baza legii, au dreptul să solicite aceste date in temeiuri legale.

Sunteți de acord că Smart Dating poate utiliza și afișa public pe site-ul său, paginile de social media și alte surse externe fotografii sau materiale publice create cu acordul dumneavoastră.
De asemenea, sunteți de acord că veți fi singurul responsabil pentru conținutul oricăror fisiere sau informatii trimise prin intermediul site-ului sau surselor conexe si tertilor.

 

Compania va reține datele personale și le va folosi DOAR în scopul informării utilizatorilor privind informari asupra contului lor, pentru notificarea utilizatorilor privind evenimentele viitoare, selectia participantilor și ofertele curente, prin intermediul newsletter-ului sau contactarea directa prin SMS sau email.
Conturile inregistrate pe platforma Smart Dating raman confidentiale doar clientului si administratorilor Smart Dating pentru baza de date, selectia pentru evenimente si posibilitatea inscrierii la evenimente. Conturile sunt disponibile 6 luni de la crearea initiala, iar in cazul neutilizarii acestora in acest termen, datele furnizate vor fi automat sterse. Contul poate fi permanent activat daca este accesat cel putin o data la 6 luni de catre utilizator.
In cazul in care clientul doreste sa anuleze contul de utilizator, acesta se poate realiza manual de catre utilizator.
De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul sau emailuri de la Smart Dating, se pot dezabona folosind setările din contul creat (fie dezactivarea contului, fie ştergerea definitivă a acestuia).

 

AVERTISMENT DE RISC COVID-19 PENTRU PARTICIPANTI

 

Încurajăm cu tărie călătorii care au simptome de gripă sau boală să nu participe la evenimentele Smart Dating și să ne informeze despre eventualele riscuri inainte de a participa.

 

· Călătorilor veniți recent din SUA, Rusia, China, Coreea de Sud, Iran, Italia, Franța, Japonia, Germania, SUA, cat și a altor țări cu un număr mai mare de cazuri confirmate de COVID-19, li se solicită completarea unui formular tipizat atunci când participă la evenimentele noastre.
In cazul in care aveti de respectat carantina impusa conform regulilor de calatorie in Romania, avem rugamintea sa nu participati la evenimentele fizice pana la terminarea acesteia, pentru a evita anularea biletelor si reclamarea catre autoritatile specializate in caz contrar.

 

· Când participați la evenimentele Smart Dating, confirmați implicit condițiile de a nu fi bolnav în prezent sau recent afectati de simptome legate de COVID-19 cu acordul personal. Vă rugăm să aveți grijă de ceilalți și să acționați responsabil înainte de a vă hotari sa va inscrieti la evenimentele noastre fizice.

 

· Smart Dating, respective Smart Dating, nu sunt responsabili pentru faptele sau informatiile neprezentate sau false ale participanților legate de COVID-19 si starea lor de sanatate, cu excepția cazului în care consimțământul fiecărui participant nu este dat verbal sau scris de fiecare in parte.

 

· Evenimentele fizice pot suferi modificări din cauza limitărilor mulțimii și închiderii cluburilor. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați si sa va actualizati cu noile prevederi legale la zi.

 

· Smart Dating și partenerii asigură implicit o desfășurare sigură a evenimentelor și nu funcționează sub niciun fel de incalcare a protocoalelor de igiena cu riscuri pentru sănătatea participantilor.

 

· Din cauzacazurilor recent raportate de COVID din întreaga lume, încurajăm călătoriile responsabile și apelul la acțiune pentru măsuri de igienă sporite, evitând zonele aglomerate, evitând contactul cu persoanele infectate, masele de oameni și consumând din alte surse ne dezinfectate decât cele personale.

 

· Dacă detectați vreun caz suspect de COVID-19 în timpul evenimentelor Smart Dating, informați imediat organizatorii și luați măsuri de precauție de indata.

 

· Dacă ați participat la orice eveniment Smart Dating și aveți simptome post-eveniment legate de COVID-19, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil prin e-mail @ hello@smartdating.ro sau prin telefon +40727410048 cu detalii precum: rezultatele examenului medical, persoanele cu care ati luat contact, timpul estimat al infectarii și actualizări privind progresul actual al sănătății dvs.

 

· În eventualitatea efectuării unei plati catre Smart Dating sau a evenimentelor partenere, în timp ce observați sau întâmpinați probleme de sănătate legate de COVID-19, biletele pot fi anulate și rambursate complet dacă anunțati cu cel puțin 3 zile inainte de eveniment si prezentati o dovada a riscului de imbolnavire.

 

Evenimentele online nu sunt afectate de prevederile de mai sus, intrucat utilizatorul este strict responsabil de mediul in care se afla pentru participarea la eveniment.

 

 

 

Utilizarea conținutului și drepturilor

 

Smart Dating este un furnizor de servicii recreative, evenimente sociale si bilete online.
Conținutul său (fotografii, videoclipuri, text etc.) nu poate fi utilizat în scopuri informative sau comerciale, decat cu acceptul scris al companiei.

Materialele comerciale își asumă în mod implicit întreaga responsabilitate a dreptului de autor pe care Smart Dating, implicit Bucharest2Night îl deține și nu poate fi utilizat în niciun caz de către alte părți.

Toate imaginile utilizate în aceste pagini sunt exclusiv informative și sunt proprietate exclusiv a Smart Dating, imagini aprobate de terțe părți sau imagini dezvăluite public care pot fi utilizate de orice sursă în consecință în politicile subiective.

Smart Dating nu va folosi imagini publice în scop informativ pentru a obține profit sau a prejudicia vreuna dintre părți prin utilizarea sa, fara acordul partilor implicate.

 

Drepturi de autor

 

Vizitatorii paginii (Utilizatori), sunt de acord implicit că tot conținutul inclus pe acest Site, inclusiv informațiile, datele, software-ul, fotografiile, graficele, video, grafică, muzică, sunete, imagini, ilustrații, hărți, desene, iconitele și alte materiale, aranjarea și compilarea conținutului sunt proprietate intelectuală și protejate de drepturi de autor ale Smart Dating și ale altor furnizori de servicii conectați. În plus, toate materialele site-ului, inclusiv, fără limitare, logo-ul Smart Dating, design, text, grafică, alte fișiere, precum și selecția și aranjarea acestora sunt Copyright © 2020 Smart Dating, TOATE DREPTURILE REZERVATE.
Cu excepția celor menționate în interior, niciunul din materiale nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descărcat, afișat, postat sau transmis sub orice formă sau prin orice mijloace, inclusiv, fără a se limita la surse  electronice, mecanice, fotocopiere, înregistrare sau în alt mod, fără permisiunea scrisă prealabilă a Smart Dating sau a proprietarului dreptului de autor. Permisiunea este acordată pentru afișarea, copierea, distribuirea și descărcarea materialelor de pe acest site numai pentru uz personal, necomercial și informațional; cu condiția să aveti permisiunea Smart Dating, Bucharest 2Night sau a proprietarului dreptului de autor.

Pentru a solicita accesul de utilizare la materialele dorite, vă rugăm să ne contactați pe adresa noastră de e-mail oficială: hello@smartdating.ro sau pe formularul de contact.

 

Licențe și acces la site

 

Smart Dating vă acordă o licență revocabilă, personală, netransmisibilă, nedistribuită, revocabilă pentru a face uz personal doar al Site-ului, în conformitate cu prezentul acord. O astfel de subvenție nu include, fără limitare: (a) orice revânzare sau utilizare comercială a Site-ului sau a conținutului acestuia; (b) colectarea și utilizarea oricăror înregistrări sau descrieri de produse; (c) utilizări derivate ale Site-ului și conținutul acestuia; sau (d) utilizarea oricărei minerituri de date, roboți sau metode similare de colectare și extragere a datelor. Cu excepția celor menționate mai sus, nu vi se transmite niciun drept sau licență prin implicare,sau altfel în sau sub orice brevet, marcă, drept de autor sau drept de proprietate al Smart Dating sau al oricărui terț. Dreptul de a utiliza site-ul este personal pentru dvs. și nu este transferabil pentru nicio altă persoană sau entitate.

 

 În plus, nu puteți utiliza meta etichete sau orice alt „text ascuns” care utilizează un nume, marcă comercială său nume de produs Smart Dating fără acordul scris expres al Smart Dating. Dumneavoastră recunoașteți că, deși Internetul este adesea un mediu sigur, există uneori întreruperi în serviciu sau evenimente care sunt în afara controlului Smart Dating, iar compania nu va fi responsabila pentru nicio informație pierdută în timpul transmiterii informațiilor pe Internet. În ciuda eforturilor oferite de Smart Dating de a menține site-ul accesibil continuu, site-ul poate fi indisponibil din când în când din orice motiv, inclusiv, fără limitare, întreținere. Înțelegeți și agreati că, din cauza circumstanțelor din interiorul și din afara controlului Smart Dating, accesul la Site poate fi întrerupt, suspendat sau încetat din când în când.

 

De asemenea, agreati că, deși Smart Dating se străduiește să folosească mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja informațiile personale, nici o metodă de transmitere pe internet sau o metodă de stocare electronică nu este 100% sigură și, prin urmare, nu putem garanta securitatea absolută. În măsura permisă de lege, Smart Dating nu oferă nicio reprezentare sau garanție în ceea ce privește suficiența măsurilor de securitate utilizate pentru manipularea și stocarea datelor. Smart Dating nu își asumă nicio responsabilitate pentru divulgarea informațiilor personale din cauza, printre altele, erorilor de transmitere, încălcărilor de securitate sau terților neautorizați.

 

Legaturi cu site-ul

 

Vi se acordă un drept limitat, neexclusiv, de a crea un hyperlink către acest Site, cu condiția să nu prezinte Smart Dating sau niciunul dintre produsele și serviciile sale într-o manieră falsă, înșelătoare, derogatoare sau defăimătoare. Nu puteți utiliza un logo Smart Dating sau o altă marcă grafică sau marcă de proprietate a Smart Dating pentru a face link către acest Site fără permisiunea scrisă expresă a Smart Dating. Acest drept limitat poate fi revocat în orice moment.

Smart Dating nu face nicio reclamație sau reprezentare și nu își asumă nicio responsabilitate pentru calitatea, conținutul, natură sau fiabilitatea site-urilor accesibile prin hyperlink de pe acest Site sau a site-urilor care se leagă de acest Site. Site-urile legate nu se află sub controlul Smart Dating, iar Smart Dating nu este responsabil pentru conținutul niciunui site legat sau orice legătură conținută pe un site legat sau pentru orice revizuire, modificări sau actualizări la astfel de site-uri. Smart Dating vă oferă aceste link-uri doar ca o comoditate, iar includerea oricărui link nu implică afilierea, aprobarea sau adoptarea de către Smart Dating a site-ului sau orice informații conținute de acesta. La părăsirea site-ului Smart Dating, trebuie să știți că termenii și politicile Smart Dating nu mai guvernează și, prin urmare, ar trebui să revizuiți termenii și politicile aplicabile, inclusiv confidențialitatea și colectarea datelor, a site-ului respectiv.

 

Restricția de vârstă

 

Persoanele sub 18 ani nu sunt eligibile să se înregistreze, să cumpere, să anuleze sau să modifice serviciile disponibile pe acest Site. Utilizând acest Site, garantezi că deții autoritatea legală de a crea o obligație legală obligatorie. Numai identificarile oficiale vor fi acceptate ca dovadă a vârstei, in cazur in cazuri de solicitare și includ: documente oficiale, permise de conducere, carduri personale.
Persoanele sub 18 ani nu pot participa la evenimentele Smart Dating, iar in cazul achizitionarii de bilete sau declaratiilor false de varsta, accesul va fi restrictionat fara drept de ramburs al sumei platite.

 

Conduita utilizatorului

 

În utilizarea acestui Site, sunteți de acord:

1. Să nu se facă nicio rezervare speculativă, falsă, frauduloasă sau cereri prejudiciabile

2. Să nu perturbe sau să interfereze cu securitatea sau abuzul în alt mod al site-ului web sau a oricăror servicii, resurse de sistem, conturi, servere sau rețele conectate sau accesibile prin intermediul site-ului sau site-urilor afiliate;

3. Să nu folosească acest site web sau conținutul său pentru niciun scop comercial;

4. Să nu perturbe sau să nu interfereze cu niciun alt utilizator experienta Site-ului sau a site-urilor afiliate sau legate;

5. Să nu încarce, să posteze sau să transmită altfel prin intermediul său pe acest Site orice viruşi sau alte fişiere dăunătoare, perturbatoare sau distructive;

6. Să nu folosească sau să încerce să utilizeze contul, serviciul de plati sau site-ul fara consimtamantul de la Smart Dating sau să creeze sau să utilizeze o identitate falsă pe acest site;

7. Să nu transmită prin sau de pe acest site spam, emailuri de masa sau orice alt tip de e-mail nesolicitat unor persoane sau entități care nu au acceptat să facă parte din astfel de trimiteri;

8. Să nu folosească sau să acceseze Site-ul în niciun fel care afectează în mod negativ performanța sau funcția Site-ului; și

9. Să nu încercați să obțineți acces neautorizat la Site sau la porțiuni de pe Site care sunt restricționate de accesul general.

În plus, sunteți de acord că sunteți singurul responsabil pentru acțiunile și comunicațiile întreprinse sau transmise în contul dvs. și că veți respecta toate legile și reglementările locale, de stat, naționale și internaționale aplicabile. Nerespectarea acestor reguli poate atrage dupa sine reclamatii, sesizari sau consecinte de natura juridica conform legilor in vigoare.

 

 

Politica privind drepturile de autor și agentul de copyright

 

Politica Smart Dating este bazata pe respectarea drepturilor de autor și a drepturilor de proprietate intelectuală ale altora. Dacă credeți că Smart Dating sau implicit, Bucharest 2Night, sau orice utilizator al site-ului nostru a încălcat drepturile de autor în vreun fel de material, vă rugăm să ne anunțați în prealabil și sa ne oferiti cât mai multe detalii cu privire la situația. Materialele informative utilizate pe site-ul web (precum Utilizarea conținutului și drepturilor) din surse externe, publice, pot fi eliminate dacă prejudiciază în orice fel orice parte, dacă este dovedit și solicitat de către proprietar.

În unele cazuri rare, Smart Datingpoate utiliza în mod liber imagini publice din surse ale unor terțe părți în scopuri informative și nu comerciale, în cazul în care autorul/proprietarul nu își asumă responsabilitatea pentru o cerere sau nu este singurul proprietar al imaginii, deoarece poate fi prezentată. Pentru orice încălcare a dreptului de autor, vă rugăm să furnizați următoarele informații:

1. O semnătură fizică sau electronică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor sau reprezentaţi partea prejudiciată

2. O identificare a operei protejate prin drepturi de autor ce se pretinde că a fost încălcată cu fapte suficiente, plauzibile și adevărate, cu o cerere clară către această

3. Identificarea materialului de care susțineți că încalcă drepturile de autor, astfel încât să putem localiza pe site-ul cu dovada licenței sau a dreptului de autor

4. Un contact valid pentru rezoluție suplimentară (e-mail/telefon nr.)

5. O declarație a dvs. că informațiile de mai sus din anunțul dvs. sunt corecte, făcute sub pedeapsă de sperjur și că sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului interesului de drept de autor implicat.

Orice plângere cu privire la încălcarea dreptului de autor ar trebui efectuată în mod echitabil, argumentat și în mod abuziv, cu o notificare prealabilă a situației. Smart Dating încurajează transparența și soluționarea ușoară a cazurilor privind drepturile de autor în cazul în care imaginile sunt deținute sau utilizate în mod subiectiv de către orice parte afectată în scopuri necomerciale.

 

Compensații

 

Sunteți de acord să despăgubiți sau sa fiti despagubit de Smart Dating sau Bucharest și părțile acoperite (definite mai jos) din și împotriva oricăror pretenții, cauze de acțiune, cereri, pierderi, amenzi, penalități, daune sau cheltuieli de orice natură (inclusiv avocați” comisioane, taxe de expertiză și taxe de contabilitate) efectuate sau suportate sau aduse de către o terță parte care rezultă din sau în legătură cu conduita,utilizarea acestui site, (încălcarea prezentului acord sau a documentelor la care se face referire în prezenta, sau încălcarea de orice lege sau drepturile unui terț.

Subscrieri

 

Politica de plati

 

Prețurile afișate în cadrul site-ului https://smartdating.ro/ sunt exprimate în lei (RON). Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesări paginii unde acestea sunt afișate, Smart Dating rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără nici un preaviz inainte de eveniment. Fiecare eveniment totusi, va avea preturi conforme notificarilor din site, social media sau terti.

Pentru plățile înregistrate, nu reținem date decât dovada plății, numele plătitorului și suma transferată și strict în scopul răspunderii și pentru livrarea corectă a serviciilor

Prin efectuarea unei înscrieri și alegerea plății online sau prin link de plata, vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea serviciilor/produselor selectate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri (mobilpay.ro) în vederea colectării datelor necesare plății. Refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia, pentru efectuarea plăților, va duce automat la anularea înscrierii/comenzii dumneavoastră si imposibilitatea de participare la evenimentele aferente.

 

Descrierea procesului de plată:

 

·         Clientul inițiază comanda pe site-ul https://smartdating.ro/ pentru unul sau mai multe servicii/produse sau contacteaza organizatorul pentru solicitarea participarii la un eveniment si realizarea platii printr-un link online transmis personal, confidential si conform pretului evenimentului cu pricina.

·         În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri (mobilpay.ro) pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și/sau date de livrare, informații credit/debit card);

·         După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea serviciilor/produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens;

·         Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției);

·         După confirmarea plății, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru. Imediat după debitarea sumei de către mobilpay.ro, Smart Dating este notificat privind validarea plăţii, pentru a face modificările necesare în statutul comenzii dvs. și a elibera produsele/serviciile achiziționate clientului.

·         Puteți verifica în orice moment statusul tuturor tranzacțiilor inițiate din contul dumneavoastră autentificându-vă și acccesând pagina: https://smartdating.ro/contul_meu/plati

·         In cazul in care nu veti primi link-ul de plati dupa solicitarea de participare la un eveniment, nu va fi necesara vreo procedura suplimentara din partea clientului. In cazul in care totusi plata a fost facuta si evenimentul anulat, plata poate ramane valabila pentru alte evenimente din aceeasi nisa, sau poate fi returnata clientului integral, conform intelegerii dintre parti.

·         O plata o data efectuata, poate fi confirmata prin chitanta online primita pe email sau factura personalizata, in cazul cererilor de asa natura.

·         În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele mobilpay.ro, iar Smart Dating, reprezentata legal de Bucharest 2Night SRL nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră, ci doar informaţiile obligatorii conform legii, necesare completării platilor aferente tranzacţiilor respective si miloacelor financiare in vigoare respectand GDPR privind datele clientilor si confidentialitatea instrumentelor de plata.

·         In cazul sesizarii unor nereguli cu plata, sesizarea unor utilizari frauduloase a metodelor de plata pe site-ul https://smartdating.ro sau orice problema legata de efectuarea platilor online, aveti rugamintea de a raporta orice problema administratorilor Smart Dating, prin adresa de e-mail hello@smartdating.ro.

 

Politica de rambursarea platilor: 

·         Pentru evenimentele anulate de noi din cauza numărului minim de participanți insuficienti, condițiilor meteorologice extreme, măsurilor de stare de urgență sau a altor factori externi, toate plățile vor fi rambursate integral sau disponibile pentru o dată viitoare, după cum se ca conveni cu fiecare participant.

·         În cazul în care participanții nu se pot afișa din cauza vreunui motiv și ne informează în avans cu cel puțin 48 de ore înainte de eveniment, suma poate fi rambursată integral sau disponibilă pentru o altă data (alt eveniment).

·         Pentru anulările efectuate între 47h și 24h, 50% din suma plătită poate fi rambursată sau folosită pentru o altă dată.

·         Pentru anulările cu mai puțin de 24h înainte de eveniment sau in caz de neprezentare, nu vor fi oferite rambursări. Excepții se fac în cazuri de urgență dovedite.

·         Cu toate acestea, dacă nu îl puteți prezenta la eveniment și doriți să trimiteți o persoana în schimb, vă rugăm să ne contactați cu cel putin 24h inainte pentru a putea realiza procesul de selectie, iar dacă aceasta este eligibila, veti putea fi înlocuiti la eveniment. Dacă persoanele nu sunt eligibile și noi nu suntem anunțati mai devreme de 24h, nu se vor acorda rambursări, cu excepția cazului de urgente dovedite.

·         Rambursarile se vor realiza prin solicitarea initiala a procedurii din partea clientilor catre Smart Dating sau Bucharest 2Night SRL, pentru a se evalua situatia clientului si ulterior pentru a se contacta colaboratoriul mobilpay.ro pentru efectuarea tranzactiei aferente, in cazurile confirmate de ramburs.

·         Rambursările pot dura până la 3 zile, în funcție de banca, tipul de plată și zilele de anulare.

 

 Termeni generali de conformitate

 

Toți participanții sunt responsabili pentru propria lor siguranță și bunăstare în timpul evenimentelor.
Smart Dating garanteaza că participanții beneficiaza de siguranță la o varietate de locatii din București, alese pe criterii de calitate, igiena si siguranta. Cu toate acestea, evenimentele Smart Dating nu pot atenua orice factor extern, și, ca atare, evenimentele Smart Dating implică un element de risc posibil din partea altor surse care nu pot fi controlate în totalitate si de care nu suntem resposabili.
Dezastrele naturale, siguranța clădirilor, evenimentele externe sau comportamentul periculos al altor participanti nu intră în responsabilitatea Smart Dating.

Toți participanții recunosc aceste riscuri și participă la evenimente din proprie inițiativă și numai pe riscul lor, așa cum sunt prezentate.

 

Furnizorul de servicii (Smart Dating) are dreptul să accepte sau să respingă potențialii clienți pe mai multe criterii care pot afecta calitatea serviciilor, cum ar fi: cod vestimentar indecent, nivel de alcoolemie, atitudine agresivă față de organizatori și alți clienți, refuz de plata, lipsa invitatiei de participare etc; În același timp, furnizorul nu face discriminări pe baza orientării sexuale, a sexului, a opiniilor politice sau a rasei în nicio situație.

 

Toți participanții trebuie să fie conștienți de propriile limitări fizice sau psihice înainte de a participa la un eveniment. Persoanele cu afecțiuni medicale, alergii, afectiuni psihice, persoanele însărcinate in lunile avansate, sunt sfătuite să nu participe la evenimentele Smart Dating și trebuie să informeze organizatorii despre natura deplină a stării lor înainte de a participa. În caz contrar, organizatorul nu este responsabil pentru situația creată dacă participanții evenimentelor sunt afectați în timpul serviciilor iar accesul acestora este interzis.

 

Furnizorul de servicii este obligat să ofere serviciile promise (în conformitate cu broșura, descrierea evenimentului sau prezentarea online) și niciodată mai puțin decât menționat. Serviciile suplimentare sau opționale trebuie să fie specificate și agreate ca neobligatorii, pe baza condițiilor prezentate in e-mail sau în acord comun ca dovadă.

Furnizorul de servicii nu este responsabil dacă evenimentul planificat sau serviciul solicitat este anulat pentru factori externi (condiții meteorologice extreme, absența confirmării din partea participanților, dacă numărul minim de participanți nu este îndeplinit sau dacă utilizatorii serviciului cer un altfel serviciu fără o notificare prealabilă.

 

 

Smart Dating își rezervă dreptul de a schimba sau modifica activitatile planificate, daca este necesar, si toti cei inscrisi sunt notificati sau au acces la sursa informatoare a modificarilor. In cazul in care clientii nu sunt de accord cu modificarile propuse, acestia trebuie sa-si exprime in scris solicitarea, pentru a putea beneficia de rambursul sumei platite sau pentru a putea participa la alt eveniment, precum agreat cu organizatorii.