fbpx

Ateliere de dating

Servicii de consultanță în dating & masculinitate
*pentru bărbații ce vor să comunice mai bine cu femeile

masculinitate smart dating

Cum te putem ajuta ?

Ce ai zice dacă ţi-ar creşte încrederea în tine prin rezolvarea problemelor de relaţionare cu femeile?
Sau dacă ai descoperi cât de uşor poţi cunoaşte o femeie fără să trebuiască să joci un rol?

Fie că vrei să fii bărbatul puternic şi încrezător, că vrei să ai parte de întâlniri reuşite şi comunicare deschisă cu femeile, sau că vrei doar să-ţi descoperi potenţialul masculin, noi îţi stăm la dispoziţie!

Un trainer excelent, cu o experienţă practică de peste 10 ani în psiho-relationare, seducţie şi comunicare, te va învăţa cele mai utile tehnici prin care să-ţi schimbi viaţa şi să devii bărbatul care ştii că poţi să fii.

Îţi garantăm că în momentul în care vei participa la unul din evenimentele noastre sau la sesiunile de 1 la 1, vei descoperi potenţialul imens ascuns în tine.
Vom lucra pe respectul de sine, pe rezolvarea fricilor şi nesiguranţelor, energiile masculine şi feminine şi multe altele.

Cum funcţionează?

Alegi una din cele 2 variante de ateliere de dating: de grup (publice) sau individuale (private).

Pentru evenimentele publice, accesezi pagina de Ateliere şi Workshop-uri sau ne contactezi prin formularul de mai jos, şi dacă nu avem vreun eveniment planificat pentru a te înscrie direct, te contactăm noi cu prima ocazie.
La acest tip de evenimente vei participa împreună cu un grup de bărbaţi şi tematica va fi prezentată sub forma unui seminar sau webinar.

Pentru atelierele individuale, ne contactezi şi alegi una din cele 2 variante: şedinţa unică + consultanţă de 20 de minute gratuită, sau abonament de şedinţe multiple.

Pentru nevoi specifice şi aprofundare, recomandăm atelierele de dating private şi participarea la cel puţin 3 sesiuni de 1 la 1.

Ateliere de grup

Ateliere despre dating, masculinitate, tehnici de comunicare eficientă cu femeile, gestionarea emoţiilor şi flirt.

☆ Evenimente publice de 2-3 ore cu tematici ușor variabile
☆ Grupuri de maxim 20 de persoane ☆ Prezentate sub formă de seminare (live) sau webinarii (online) şi cu exerciţii practice ☆ Evenimente modulare cu exemple şi sfaturi concrete
☆ Evenimente recurente o dată la 4-6 săptămâni

Preț: 95 RON* / eveniment
*reducere de 20% pentru un prieten înscris

Ateliere Individuale

Vrei sa iti îmbunătățești mai repede aptitudinile sociale și emoționale? 
Hai să îți descoperi versiunea ta Alpha prin consultațiile de 1 la 1!

☆ Consultaţii private de 1 la 1 LIVE sau prin ZOOM (la cerere)
☆ O consultanță preliminară de 20 de minute inclusă înainte de prima sesiune
☆ 
Bonus: un PDF cu recomandări de relaţionare în valoare de 500 de lei pentru orice abonament de 15 şedinţe ☆ Programări prioritare pentru abonaţi

Preţ: 500 RON/h* sau 4000 RON pentru abonament de 15 şedinţe*consultanță gratuită de 20 de minute pentru prima oră de 1 la 1

Înregistrează-te