fbpx

FAQ - întrebări frecvente

Evenimente smart de speed dating (întâlniri rapide): principalele noastre evenimente pe care le promovează conceptul nostru sunt organizate atât online cât și live. Aceste tipuri de evenimente sunt cea mai bună alegere pentru cei care doresc să își întâlnească sufletul pereche, să se cunoască mai bine pe sine sau să își facă prieteni noi. Puteți citi mai multe despre acest concept aici.

Slow dating în echipă: Pe lângă evenimentele de speed dating, avem și conceptul de întâlniri lente, ceea ce înseamnă că întâlnim mai puțini oameni, dar în timp mai îndelungat, în activități comune tematice.

Ateliere de coaching şi workshop-uri: cu rolul de dezvoltare a procesului de gândire, dezvoltarea aptitudinilor practice şi cunoaşterea mai aprofundată a sinelui şi a celor din jur prin diferite ateliere tematice.

Excursii: retrageri de weekend în zone din afara oraşului, excursii de petrecere şi excursii tematice, cu rolul de relaxare, de cunoaştere a unui grup diversificat de oameni, întâlniri rapide şi participarea la diverse activităţi

Petreceri (cu partenerii noștri de la Bucharest 2Night): tururi de baruri, petreceri tematice, petreceri private, evenimente sociale.

Dacă eşti interesat de vreunul din evenimentele noastre de întâlniri, doar apeși pe butonul “Vreau să mă înscriu” și vei fi redirecționat către crearea unui profil nou. O dată ce ai contul creat și confirmat prin email, cererea ta de participare va fi revizuită de către echipa noastră și vei primi rezultatul în maximum 3 zile (sau cu cel puțin o zi înainte de eveniment). Pentru evenimentele de dating online, revizuirile pot fi făcute in aceeasi zi.

Dacă aplicația ta va fi acceptată, vei fi notificat prin email sau SMS cu toate detaliile necesare, precum locul de întâlnire, instrucțiuni pentru eveniment şi link-ul de plată al biletului, pentru confirmarea finală.

Dacă, din păcate, nu ai fost selectat pentru evenimentul respectiv, vei primi notificare prin email sau SMS fără restul detaliilor, dar cu recomandări de alte evenimente la care te poți înscrie.

Selecţia participanţilor este îndeosebi realizată pentru evenimentele de speed dating, unde echipa noastră alege cei mai potriviţi membri pentru fiecare eveniment, în funcţie de profilurile acestora.

Important de reținut: procesul de selecție ia în considerare factori precum vârsta recomandată a fiecărui eveniment, interesele participanţilor, fidelitatea participantului la evenimentele noastre și momentul înscrierii.

Membrii înscriși de mai mult timp în baza noastră de date şi cei ce au aplicat sau participat cel puțin o dată la evenimentele noastre, au prioritate. Scopul nostru este să satisfacem cât mai repede așteptările clienților noștri în căutarea persoanelor potrivite pentru aceștia.

Dacă îți creezi cont pe site-ul nostru pentru evenimente viitoare, vei putea aplica oricând pentru orice eveniment smart de pe site-ul nostru, cu recomandarea respectării intervalelor de vârstă recomandate. Sau poţi rămâne parte din comunitate timp de 6 luni, timp în care vei putea alege cel puţin un eveniment de interes, până la dezactivarea contului în caz contrar. Valabil şi pentru evenimentele de dating online sau cererile de participare la evenimentele de speed dating.

* Vă rugăm să rețineți că procesul de selecție are în vedere factori precum vârsta, interesele participanţilor, numarul de întâlniri, statutul de membru și timpul înregistrării. Criteriile noastre nu iau în calcul niciodată criterii pe baza rasială, etnică sau discriminatorie*

După crearea unui cont pe platforma noastră, veți fi păstrat în baza de date maxim 6 luni de la crearea contului (în caz de inactivitate) sau permanent dacă veţi participa la cel puţin un eveniment în 6 luni. Puteți oricând să vă editați fotografiile, preferințele, datele personale sau să vă închideți contul.

Pentru participarea la oricare dintre evenimentele noastre sociale este necesar un cont, astfel încât să putem identifica și filtra participanții potriviţi, pentru cea mai bună calitate a evenimentelor.

Contul tău poate fi accesat aici.

Pentru o calitate cât mai bună a evenimentului, numărul de femei și bărbați trebuie să fie echilibrat, iar acest lucru nu poate fi garantat decât prin rezervarea și confirmarea fiecărui participant în avans. Prezentarea la eveniment fără rezervare sau anulare fără notificare implică riscul de a nu găsi un loc pentru evenimentul ales sau de a face că grupele de participanţi să fie dezechilibrate pentru sesiunile de întâlniri.

Doar două:

– Având vârsta recomandată

– Înțelegerea clară a evenimentului

 • Recomandăm înainte de a vă înscrie în lista de aşteptare, să citiţi condiţiile evenimentelor şi să vă asiguraţi de disponibilitatea şi echipamentele necesare participaţii în condiţii optime
 • Este necesar să aveţi o conexiune rapidă la internet, aplicaţia ZOOM instalată cu ultimele update-uri, un carnet de notiţe la îndemână, o cameră şi un microfon funcţionale.
 • O dată ce veţi primi link-ul de acces din partea noastră, este foarte important să fiţi punctual pentru participarea la sesiunile de întâlniri online şi să intraţi în acel interval. Timpul maxim de aşteptare este de 5 minute şi orice aşteptare suplimentară poate afecta experienţa celorlalţi utilizatori
 • Înainte de începerea propriu-zisă a întâlnirilor 1 la 1, gazda evenimentului vă va oferi toate instrucţiunile necesare pentru a utiliza platforma ZOOM corespunzător şi a maximiza experienţa de speed dating online
 • Evenimentele de dating online pot suferi modificări de organizare în cazul în care participanţii întâmpină probleme tehnice sau nu mai pot participa. În cele mai multe din cazuri, sesiunile de dating online pot fi mutate la o altă oră din aceeaşi zi.
 • Precum la sesiunile de speed dating live, la sfârşitul evenimentului de dating online se vor centraliza calificativele tuturor participanţilor şi se vor trimite organizatorului pentru a evalua rezultatele individuale.
 • Odată ce ajungeți la locația aleasă, veți fi înregistrat în formularul de prezență și veți primi o etichetă cu numele vostru, un formular de evaluare și un voucher pentru băuturi.
 • Gazdele evenimentului vor separa participanții la întâlniri în 2 grupuri pentru început (bărbați și femei), în timp ce regulile vor fi explicate. Timp de 5-10 minute toată lumea va fi informata despre eveniment și va asista la o scurtă prezentare din partea echipei noastre.
 • Veți primi o listă de subiecte recomandate de abordat în timpul întâlnirilor, cum să gestionați timpul eficient și cum să utilizați formularele furnizate pentru cele mai bune rezultate.
 • Bărbații și femeile vor fi repartizaţi la mese după extragerea aleatorie a poziției lor de pornire. Se vor organiza grupuri de câte doi la masa iar în cazul numerelor impare, numărul de participanţi impari vor aştepta o rundă fiecare
 • După fiecare sesiune de speed dating, bărbații își schimba masă după expirarea timpului, consecutiv una câte una (de exemplu: de la masă 7, X va merge la masa 8 după expirarea timpului). Cu un minut înainte de final, fiecare participant va fi informat de timpul rămas.
 • În acest fel, după aproximativ 1,5-2 ore, toată lumea se va întâlni cu fiecare participant din tabăra cealaltă
 • În cazul în care există un număr inegal de participanți, numărul suplimentar de participanți va avea la fel de multe pauze ca participanții lipsă din tabere, consecutiv (de exemplu: 5 bărbați și 7 femei participante înseamnă că 2 femei vor avea avea pauză pe durata întâlnirilor, consecutiv o dată, fiecare.
 • Între fiecare sesiune de întâlniri, participanţii vor avea oportunitatea de a nota în „formularul de notare” un „da” sau un „nu” lângă numărul/numele persoanei pe care tocmai a întâlnit-o. Feedback-ul suplimentar este foarte util și pentru noi!
 • La sfârșitul serii, gazdele evenimentului vor colecta formularele și vor verifica feedback-ul participanților: dacă răspunsurile corespund și sunt reciproce, contactul fiecărui cuplu potrivit va fi oferit participanților după eveniment.
 • Contactele furnizate sunt: adresa de e-mail, link-ul de social media, numele complet și numărul de telefon, astfel încât să puteți intra în contact în mai multe moduri.
 •  
 • Fiecare dintre sesiunile de atelier implică informarea în prealabil asupra tematicii propuse. Dacă aveţi experienţă în acele domenii, este foarte important să ne anunţaţi în momentul aplicării, pentru a facilita selecţia participanţilor în funcţie de nivel
 • În funcţie de cerinţele prezentate în eveniment, este posibil să fie necesare diferite echipamente pentru o bună desfăşurare a atelierelor: prosop, îmbrăcăminte sport, obiecte personale etc
 • În unele cazuri, pentru a aplica la unele ateliere, va fi necesar să completaţi un formular cu aşteptările voastre şi cu ce vă propuneţi să realizaţi din participarea la acestea.
 • O dată înscrişi şi prezenţi la eveniment, gazdă va avea grijă de îndrumarea şi bună desfăşurare a tematicii propuse. O atitudine pozitivă şi încrezătoare este întotdeauna recomandată pentru a vă bucura din plin de ateliere.
 • În mod normal, datorită numărului mai mare de persoane planificate pentru aceste tipuri de evenimente, accesul la călătoriile noastre este mai ușor de primit. Totuși, din motive de planificare, vă recomandăm să vă rezervați locurile cât mai devreme
 • Majoritatea călătoriilor au mai multe activități planificate în timpul desfăşurării acestora, așa că vă rugăm să verificați calendarul complet înainte de a participa. Cele mai multe dintre ele sunt activități opționale, dar recomandăm să vă alăturați pentru o dinamică şi mai bună a evenimentelor
 • Cazarea și transferurile nu sunt mereu incluse în prețul rezervării biletelor, așa că vă rugăm să citiți cu atenție condițiile înainte de rezervare. Majoritatea locațiilor oferă, de asemenea, facilități flexibile în timpul șederii, cum ar fi: paturi suplimentare sau camere cu mai puţine locuri, toalete private, privelişte sau mese. Trebuie doar să vă asigurați să ne informați echipa în avans pentru eventualele solicitări
 • O dată prezenți la locul evenimentului, veți primi un formular de notificare cu programul complet și alte instrumente utile, așa cum sunt comunicate în descrierea fiecărui eveniment.

Dacă doriți să participați la un eveniment de întâlniri rapide, trebuie doar să faceți clic pe „Vreau să mă înscriu” și dacă aveţi cont şi toate condițiile sunt îndeplinite, veţi fi selectat după procesul de screening. Ulterior, veți primi o confirmare de la noi, care este disponibilă 24 de ore. În acest timp, trebuie să vă asiguraţi locul prin plata biletului de participare prin link-ul primit până la începerea evenimentului.

Pentru evenimentele de întâlniri online, va trebui să introduceți link-ul furnizat în e-mail pentru a vă alătura, pe un smartphone performant cu o cameră video funcţionala prin aplicaţia ZOOM sau pe orice dispozitiv (PC, laptop, dispozitiv) cu microfon și camera video.

Timpul de așteptare este de doar 5 minute de la începerea conferinței online.

La evenimentele de speed dating live, trebuie doar să vă prezentați la locul și ora furnizate cu un act de identitate sau o confirmare a rezervării salvate pe e-mail.

Înainte de începerea evenimentului, dacă nu sunt încă prezente toate persoanele, timpul de așteptare maxim este de 15 minute.

Odată ce începe evenimentul, gazdele vă vor prezenta toate detaliile despre eveniment și toate indicațiile utile.

Toate mesele vor fi aliniate consecutiv de la 1 la maxim 15.

Prima rundă de întâlniri va fi generată aleatoriu și toți participanții bărbați vor continua să meargă la următoarele mese după expirarea timpului (ex: dacă X începe cu nr. 9, următoarea întâlnire va avea loc la masa 10).

Fiecare întâlnire (online sau live) are o durată prestabilită (între 5 până la 8 minute) și un cronometru va fi setat de la începutul fiecărei serii de întâlniri. Cu 1 minut înainte de sfârșitul întâlnirii, toată lumea va primi o notificare și la sfârșitul acesteia, 30 de secunde mai târziu, va urma seria consecutiva de întâlniri.

Fiecare eveniment Live garantează întâlnirea a cel puţin 7-12 persoane, în timp ce sesiunile online între 5 și 10.

Grupurile vor fi întotdeauna organizate pentru a fi echitabile și în cazul anulărilor întârziate sau a grupurilor nepereche, grupul mai mare va avea pauză pentru fiecare participant lipsa, consecutiv.

Mărimile grupului vor fi menționate atât pe paginile de evenimente de pe social media, cât și pe site-ul nostru, în ​​timp ce potențialele modificări înainte de evenimente vor fi anunţate prin e-mail/telefon, dacă este cazul.

Înregistrarea se poate face oricând de către cei peste 18 ani.

Grupele de vârstă nu sunt obligatorii, ci doar sugerate: este evident că dacă nu corespund vârstei dvs., vă veţi reduce posibilitatea de a fi selectat pentru acel eveniment. Vă recomandăm să vă înregistrați pe site-ul nostru pentru a primi notificări despre evenimente viitoare sau pentru a ne consulta înainte de a participa la un eveniment cu intervale de vârsta diferite

Toate rezultatele se trimit în maxim 24 de ore de la sfârşitul evenimentului pe adresa de e-mail indicată la momentul înregistrării pentru întâlnirile Live și maxim 3 ore pentru cele Online.

Suntem dispuși să facem orice verificare pentru orice îndoială de potrivire la cere, chiar dacă în mod normal noi revizuim toate rezultatele. Recomandăm o revizuire şi din partea fiecărui participant şi a potrivirilor selectate, înainte de a trimite lista finala către noi.

Asigurarea unui număr egal de bărbați și femei este întotdeauna prioritatea noastră. Uneori, însă, din cauza unor circumstanțe neprevăzute, se poate întâmpla ca unii dintre membri să-și anuleze rezervarea sau să nu se prezinte la eveniment. Încercăm mereu să gestionăm organizarea evenimentelor și să îi actualizăm pe toți cât mai curând posibil pentru a evita orice eventuale neplăceri

În cazul în care nu există locuri pentru un eveniment, nu ezitați să ne contactați și vă vom menține pe lista de așteptare. Dacă se eliberează vreun loc şi sunteţi selectat, veți fi informați imediat.  Se ține cont de ordinea cronologică în funcţie de momentul aplicării.

Dacă doriți să vă creșteți șansele de a putea participa la evenimente, o puteți face pur și simplu înregistrându-vă cât mai curând posibil la eveniment sau cu un prieten.

Da, dar întrucât rezervările făcute fără o intenție reală de participare pot cauza grave probleme de organizare, vă rugăm să faceți rezervarea doar atunci când sunteți sigur că puteți participa.

În plus, dacă trebuie să anulați o rezervare sau doriți să participați pentru o altă dată, vă rugăm să o faceți cât mai curând posibil prin telefon sau e-mail, pentru a nu afecta alți participanți.

De asemenea, există o opțiune de a recomanda un alt prieten în schimb, dacă profilul este similar cu al tău şi acesta va fi selectat.

Pentru evenimentele de speed dating live, după ce vă veţi întâlni cu toți participanţii, completați formularul cu potrivirile voastre și dacă se potrivesc reciproc, veți obține rezultatele prin e-mail cu contactele celorlalţi și feedback-ul general.

După aceea, depinde de dvs. să mențineți „flacăra”. Sfat: recomandăm ca bărbaţii să facă primul pas!

Pentru evenimentele online, după terminarea tuturor ședințelor 1 la 1, veți primi un formular în care puteți selecta potrivirile voastre. După trimiterea acestuia către noi, rezultatele vor fi evaluate şi trimise către toţi participanţii prin e-mail.

Important de știut: scrieți întotdeauna numele persoanei pe care o întâlniţi, în toate evenimentele de dating, pentru a putea urmări progresul vostru cu fiecare persoană. Dacă ați uitat sau nu ați auzit numele corect, mai bine întrebați din nou decât să scrieți un nume greșit!

Pentru evenimentele anulate în numele nostru din cauza numărului minim de participanți neîndepliniți, condițiilor meteorologice extreme, măsurilor de stare de urgență sau a altor factori externi, toate plățile vor fi rambursate integral sau disponibile pentru o dată viitoare, după cum se va conveni cu fiecare participant.

În cazul în care participanții nu pot ajunge din vreun motiv și ne informează în avans cu cel puțin 48 de ore înainte de eveniment, suma poate fi integral rambursată sau disponibilă pentru un alt eveniment

La anulările efectuate între 47 și 24 de ore, 50% din suma plătită poate fi rambursată sau folosită pentru o altă dată.

Pentru anulările cu mai puțin de 24 de ore înainte de eveniment sau ne prezentare, nu vor fi furnizate rambursări sau alte beneficii. Excepții în cazuri de urgență dovedite.

Cu toate acestea, dacă nu puteți fi prezenţi la eveniment și doriți să trimiteți un prieten în schimb, vă rugăm să ne contactați și, dacă persoana este eligibila, aceasta poate înlocui participantul inițial. Dacă nu este eligibila și noi nu suntem anunţaţi mai devreme de 24 de ore, nu se vor acorda rambursări, cu excepția cazului în care este o situație de urgență dovedită.

Rambursările pot dura până la 3 zile, în funcție de bancă locală, tipul de plată și zilele de anulare.