fbpx

Politica de Confidențialitate

Această politică explică practicile de confidențialitate ale site-ului https://smartdating.ro/, implicit Bucharest 2Night și ale terților asociați care furnizează servicii pentru Smart Dating.

Atunci când ne referim la „informații personale”, ceea ce ne referim este la orice informație despre dvs. care este identificabilă, precum numele, locația, adresa de e-mail, datele de localizare precise, numărul de telefon și orice alte informații care nu sunt altfel disponibile publicului.

 

Smart Dating foloseste COOKIES, colectează informații personale cum ar fi locația, vârsta și paginile accesate despre tine atunci când:

 

·         Accesați și utilizați site-ul nostru web

·         Va inregistrati sau ne contactati pentru orice solicitare

·         Faceți clic pe orice legături interioare de pe site-ul web

·         Accesați paginile de socializare sau redirectionari din acestea

·         Oferiti recenzii paginii noastre, prin intermediul site-urilor sociale sau tertilor

·         Accesati oferte primite prin e-mail sau ale site-ului; și

·         Introduceți promoții sau texte sponsorizate de sau în legătură cu Smart Dating. Atunci când intrați într-o promoție, concurs, sau cont găzduit de Smart Dating sau sponsorizat de Smart Dating și/sau mulți parteneri, vă solicităm numele, adresa de telefon și adresa de e-mail. Vi se poate solicita să furnizați informații suplimentare sau să completați alte informații personale bazate pe consimțământul dvs.

 

Putem combina informațiile pe care le colectăm despre dvs. cu informațiile pe care le obținem de la partenerii de afaceri sau din alte surse in scopul imbunatatirii experientei voastre.

Când vă abonați sau va faceti cont pe site-ul nostru, putem colect următoarele informații personale de la dvs:

 

·         numele complet

·         adresa de e-mail

·         țara de reședință

·         scopul inscrierii

·         inaltimea si greutatea

·         profesia/ocupatia

·         data de nastere

·         nivelul de educatie

·         numarul de persoane interesate de serviciile noastre

·         activitatile de interes/hobby-uri

·         numărul de telefon

·         alte date pot fi solicitate, in functie de eveniment, conform formularelor de inscriere

 

Folosim aceste informații pentru:

 

·         A va oferi produsele sau serviciile pe care le-ați solicitat de la noi sau prin Serviciile noastre;

·         A personaliza conținutul și oferi publicitate orientată pentru serviciile noastre și pentru a îmbunătăți serviciile noastre;

·         A efectua cercetări și raportări anonime pentru clienții interni și externi, fără a furniza nume, e-mailuri sau numere de telefon, cu excepția datelor referitoare la locație, vârstă și servicii

 

 

Adresele IP pot fi utilizate în diverse scopuri, inclusiv pentru:

 

·         Estimarea numărului total de utilizatori care vizitează Smart Dating din anumite țări sau regiuni ale lumii;

·         A imbunatati experienta utilizatorului in functie de locatie, limba si preferinte

·         A ajuta agenții de publicitate terți să urmărească eficiența promoțiilor pe care le derulează pe site-ul nostru web, precum monitorizarea vizitelor și a afacerilor pe site-urile publicitate; și

·         Pentru a determina care utilizatori au privilegii de acces la anumite conținuturi pe care le găzduim.

·         Mai mult, atunci când utilizați Serviciile noastre, primim și înregistrăm informații de pe computerul și browserul dvs., inclusiv adresa dvs. IP, informațiile privind cookie-urile Smart Dating, tipul de software și hardware pe care îl utilizați și pagina/paginile web pe care le vizitați.

 

Partajarea și dezvăluirea informațiilor:

 

·         Smart Dating nu închiriază și nu vinde informații personale despre dvs. către terți. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a partaja informațiile personale pe care le colectăm despre dumneavoastră prin intermediul Serviciilor noastre cu terțe părți atunci când avem permisiunea dvs. sau în următoarele circumstanțe:

·         Dacă efectuați o achiziție sau o confirmare pe Site, de multe ori lucrăm cu terți și parteneri de afaceri de încredere pentru a furniza în siguranță serviciile solicitate.

·         Partenerii noștri terți trebuie să respecte standardele internationale acceptate în general pentru a proteja informațiile personale pe care le primesc și/sau le prelucrează în numele nostru.

·         Putem furniza date partenerilor de încredere care lucrează în numele nostru pentru a comunica cu dvs. despre ofertele de la Smart Dating și partenerii noștri de marketing sau pentru a vă oferi serviciile noastre bazate pe locație. Rețineți că aceste companii nu au niciun drept de a utiliza sau de a împărtăși datele dvs. personale în alte scopuri comerciale sau promotionale, cu toate acestea pot utiliza date agregate în scopuri statistice;

·         Vă putem invita să scrieți o recenzie a membrilor despre experiența personală și să afișați informațiile pe care ni le furnizați. Când trimiteți o recenzie, nu ar trebui să furnizați informații personale pe care nu doriți să le puneți la dispoziția publicului. Dacă doriți să actualizați sau să ștergeți recenzia dvs., ne puteți contacta prin intermediul formularului de feedback de la sfârșitul acestei politici. De asemenea, daca doriți, puteti să lăsați un comentariu/o recenzie la oricare dintre paginile sau postarile noastre cu ajutorul unei terțe părți, cum ar fi Facebook, Instagram, Google My Business sau TripAdvisor. Vă rugăm să rețineți că este posibil să partajați informații cu aceste rețele;

 

·         In cazul in care doriti sa nu sunteti de acord cu politica de confidentialitate sau doriti sa reclamati orice nerespectare a protocolului de confidentialitate, ne puteti trimite o sesizare pe adresa de email hello@smartdating.ro